2012 m. balandžio 7 d., šeštadienis

Gėlės į namus ir problemos


Gėlių pristatymas yra labai rizikingas tam tikromis situacijomis, tad užsakovui reiktų žinoti, kad gėlės gali ne tik suteikti džiaugsmo, bet ir sukelti tam tikrų nesklandumų arba net problemų. Tai nėra labai maloni tema, tačiau yra ir kita, dar nemalonesnė, tiesa – nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės.

Gėlės į namus užsakomos iš anksto, tad labai sunku žinoti, ar paskutiniu metu užsakovo planai nepasikeis. Dėl to reiktų rinktis pristatymo laiką labai atsargiai. Jei pristatinėjama į darbą, reiktų stengtis tai daryti pirmoje dienos pusėje. Problemų su pristatymu į darbą būna mažiausiai, nes gėlių puokštė paprastai perduodama bendradarbiams, jei gavėjo ar gavėjos nėra tuo metu. Kur kas daugiau problemų kyla tada, kai nurodomas neteisingas laikas ir pristatytojas randa uždarytas biuro duris. Taip gali nutikti pristatinėjant 16-17 valandą. Nes įmonės tokiu metu ištuštėja.

Gėlės į namus pristatomos ta pačia tvarka, todėl irgi reikia žinoti, kad gavėjas bus namie. Geriausiai gėles pristatinėti 18-20 valandą, kai gavėjas tikrai būna namuose. Nieko neradęs namuose kurjeris gali gėles palikti patikimiems kaimynams, tačiau apie tai jau bus informuotas užsakovas. Pirmiausiai, aišku, bus bandoma kontaktuoti su gavėju, bet tokiu atveju nebeliks siurprizo... Pildant užsakymo lapą, gavėjo telefono numerį nurodyti būtina.

Nedideli nesklandumai? Taip, bet gėlės yra intymi dovana, tad bet kokie nesklandumai ir bėdos tą intymumą gali sugadinti.

Gėlės į namus mažai pažįstamiems asmenims taip pat gali pasibaigti nelabai gražiai. Kartais pasitaiko atvejų, kai gavėjas gėlių atsisako. Tokiu atveju nei mokestis už puokštę, nei pristatymo mokestis nėra grąžinamas. Taigi, prieš norėdami nusiųsti gėles anonimiškai, gerai pagalvokite, ar tai nebus palaikyta persekiojimu ir puokštė nebus išsiųsta atgal...

Gėlės į namus gali būt ir nepristatytos dėl paprasčiausios klaidos adrese. Jei ir bus pristatyta, tai gali kurjeris pavėluoti bandydamas išsiaiškinti apie tikrąjį adresą. Dėl to reikia atsargiai tikrinti užsakymo duomenis, nes klaidos atvejis čia gali būti lemtingu.

Gėlės į namus – puiki dovana, kai dovanojamas ne tik gražus daiktas, bet ir malonus įspūdis. Nesugadinkite šio įspūdžio patys.

2 komentarai:

  1. Gėlės į namus labai patogus ir dar tik bepradedanti įsibėgėti paslauga. O tam tikrų trukdžių ir problemų yra kiekvienoje srityje, todėl baimintis nėra prasmės. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, kad tokios kurjerių paslaugos kaip gėlių pristatymas, moterims labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti